Om oss

En viktig grund för att passa in hos oss är att ha förståelse och intresse för kundens verksamhet. Det räcker inte med att bara vara teknikkunnig. Förståelse och förmåga att lyssna på kundens önskemål och omsätta detta till en teknisk lösning är ett stort och avgörande krav för att få jobba hos oss.

Vår huvudsakliga styrka är att vi har god förståelse för kunder med (främst) redaktionell bakgrund. Vi är relativt breda i våra kompentensprofiler. Genom vårt arbete hos tidningar och förlag har vi även god insikt och förståelse för kundernas övriga system (utöver CMS) och beroenden (redaktionella beroenden som Newspilot, BullsPress, Quark, InDesign, Mac, annonssystem som OpenX och AdTech, samt olika statistikverktyg).

Vi arbetar strukturerat med (JIRA/Git/Jenkins) enligt en arbetsmetod som bäst liknas vid SCRUM. Vi hjälper gärna våra kunder att införa ett arbetssätt som gör att vi tillsammans kan arbeta effektivare och skapa trygghet och långsiktighet i utvecklingsprocessen.

Vi kan erbjuda stöd och hjälp med informationstunga webblösningar vid start, under implementationsfasen och/eller när en sajt tagits i drift.

Samuel Eriksson
Samuel ErikssonVD/Teknisk projektledare

Samuel har jobbat med CMS sedan 1999. Som systemutvecklare och teknisk projektledare har han under årens lopp medverkat i flera stora webbprojekt, främst med tidningar och informationsintensiva företag som kunder. Samuel har utvecklat sajter i E-Drum, Escenic, EPiServer men jobbat lika mycket med planering och strukturering av webbprojekt innan mallutveckling.
Läs mer »

Stefan Norman
Stefan NormanSystemarkitekt

Stefan är vår Javaexpert och systemarkitekt. Han har jobbat med CMS sedan 1998. Dels på produktsidan som produktansvarig för systemet E-DRUM och sedan 2007 som integratör av Escenic. Stefan har en djup insikt i konfiguration och uppsättning av Escenic på bl a Talentum och Norra Västerbotten. På Talentum jobbar Stefan även med applikationsdrift av Escenic. Under 2009 kom även Drupal till Stefans CMS-portfölj.
Läs mer »

Patrik Hultgren
Patrik HultgrenSenior Webbutvecklare

Patrik har jobbat med CMS sedan 2005 och har bred kompetens inom både design och programmering. Han har utvecklat sajter i bland annat Drupal, E-Drum, Escenic, Webcore Dynamo och Joomla och hanterar PHP, java/jsp & .NET utan problem. Under framtagandet av webbsajten för Miljöpartiet var han huvudutvecklare i Drupal.
Läs mer »

Tom Honig
Tom HonigWebbutvecklare

Tom Honig är specialist på publiceringsverktyget Drupal. Han jobbar med fokus på Drupal 7 tillsammans med arbete på befintliga kunders Drupal 6-plattformar.
Läs mer »

Elin Francke
Elin FranckeWebbutvecklare

Elin började hos oss i mars 2015 och jobbar med fokus på publiceringsverktyget Drupal.
Läs mer »

Simon Berggren
Simon BerggrenWebbutvecklare

Simon Berggren. Simon är vår senaste talang inom webbutveckling.
Läs mer »