Våra kunder

Historiskt sett har vi jobbat mest mot mediavärlden. Idag är vi ryggraden i flertalet av våra kunders digitala värld. Att vara ett kompetent bollplank mellan kund och systemleverantör är vår styrka.
Att förstå och intressera oss för våra kunders komplexa flöden och strukturer gör att vi kan ta fram effektiva lösningar som hjälper kunden i dess verksamhet.

Drupal

hemhyra

Vårt samarbete med Hem & Hyra omfattar support- och applikationsansvar för deras webb som baseras på Drupal 7.
www.hemhyra.se

mp_logo

Tillsammans med Oktavilla som designleverantör byggde vi Miljöpartiets nya responsiva webbplats i Drupal. Webbplatsen är tätt sammankopplad med Miljöpartiets egna register.
www.mp.se

travronden_logo

Tillsammans med Wonderboys som designleverantör jobbar vi med Travronden. Travronden är bland annat kopplad till ATG:s webbtjänster.
www.travronden.se

WordPress

sunbirdie_logo

Sunbirdie erbjuder Long Stay. Vi på Bricco har hand om deras webbplats som baseras på WordPress.
www.sunbirdie.se

sju

Sjukhusläkarens webb baseras på WordPress.
www.sjukhuslakaren.se

koksveckan

Vi har gjort alla Talentums bloggar i WordPress. T.ex. Dagens Media Köksveckan.
koksveckan.dagensmedia.se

Escenic

385333955709

Projektet innefattade bland annat migrering från E-Drum till Escenic, mallutveckling, samt framtagning av ett Authenticator-plugin för medlemshantering med ett gränssnitt mot PressData. Authenticator-pluginen har sedan utvecklats under åren och anpassats även till nwt.se med möjlighet till kopplingar mot andra backend-system.
www.affarsvarlden.se

385334305468

Tillsammans med Oktavilla som koncept- och designleverantör integrerade vi Ny Tekniks nya webbplats i Escenic.
www.nyteknik.se

testfakta_logo

Under hösten 2010 migrerades Testfakta.se in i Escenic 5.1-5. Sajten fick en ordentlig uppfräschning vad gäller såväl design och struktur som funktionalitet med Solr-sök och kopplingar mot sociala medier. Sidmallarna utvecklades med Widget Framework som bas. OpenX levererar annonserna.
www.testfakta.se